Kwalificatietoernooi NDO zondag 14 januari 2024

Accommodatie

Het toernooi wordt gehouden in Dorpshuis De Berchplaets, Sportstraat 3 te Berghem. Zaal open vanaf 07.30 uur. De opening van het minioren- en juniorenklassetoernooi staat gepland om 08.45 uur, start wedstrijd 09.00 uur. Het jeugd- en hoofdklassetoernooi begint om 14.45 uur. De bezoekers én deelnemers komen via de hoofdingang binnen. Meer informatie over de accommodatie vindt u op www.deberchplaets.nl.

 

Tijdschema

Download het tijdschema van het toernooi hieronder:

Download
Tijdschema 20240114.pdf
Adobe Acrobat document 89.9 KB

Podium & EHBO

Het podium heeft een afmeting van 11 x 8 meter. Vanuit de zaal gezien is de opmars linksachter, de afmars is rechtsachter. De EHBO zit bij de afmars rechtsachter in de zaal.

 

Op- en afmars

De opmars is vanuit de foyer links langs de damestoiletten via de brede gang naar het podium aan het einde van de gang. Na de afmars via de zaal weer de gang in rechts van de zaal en aan het einde van gang langs de herentoiletten rechtsaf weer de foyer in. Het vriendelijke doch dringende verzoek aan deelnemers, trainers en begeleiding niet via de zaal naar de op- en afmars te lopen, dit is storend voor de jury en bezoekers.

 

Filmen

Gedurende het toernooi mag u video-opnamen (laten) maken van de dansen van uw vereniging, mits de filmer in het bezit is van een NDO-videopas. Hierop wordt controle uitgeoefend. De plaats waar u mag filmen is linksachter in de zaal. Ook NDO maakt filmpopnamen die digitaal met de betreffende vereniging gedeeld worden, samen met de juryrapporten.

 

Muziek inleveren

De muziek kunt u aan de rechterzijde halverwege van de zaal inleveren.

 

Kleedruimten

Voor het omkleden zijn de Gementzaal op de begane grond en de Zevenbergen-/Hemelrijkzaal op de 1e verdieping beschikbaar. Bij de indeling van de kleedruimten is er rekening mee gehouden dat de minioren en junioren later op de dag plaats maken voor de dansers uit de jeugd- en hoofdklasse. Houd u hier rekening mee.

 

Indansruimte

Op de 2e verdieping is de Meerzaal ingericht als indansruimte. Er is een geluidsinstallatie aanwezig, evenals verrijdbare spiegels. De Meerzaal is per trap en/of lift bereikbaar. Zie plattegronden op de laatste pagina.

 

Het is eveneens toegestaan om op het podium in de wedstrijdzaal in te dansen. Indien noodzakelijk zullen in de loop van de dag tijdens de pauzes de nooddeuren open gaan om de temperatuur in de zaal zo goed als mogelijk op niveau te houden. Ook de spots gaan uit op het podium vanwege de temperatuur. Maar het tl-licht is voldoende om in te dansen. De dj is in de pauzes niet beschikbaar om muziek te draaien. Houd hiermee rekening als jullie op het podium indansen.

 

Het is niet toegestaan in de kleedruimten in te dansen.

 

Decorstukken en attributen

De decorstukken en attributen kunt u via de dubbele deuren links van de hoofdingang en dan via de brede gang links (route opmars) naar het podium brengen. Het is daarna de bedoeling dat de decorstukken en attributen zo snel mogelijk na het dansen via de dubbele deuren aan de rechterzijde van het podium weer worden afgevoerd. Wilt u de aan- en afvoer van decorstukken en attributen in overleg doen met Roy van de Coolwijk van onze organisatie. Meld u zich hiervoor bij de kassa van de deelnemers/bezoekers. Als deze gesloten is, ga dan naar de kassa bezoekers.

 

Entree

Deelnemers hebben vrij toegang, evenals een aantal begeleiders op vertoon van een begeleiderspas, afhankelijk van het aantal deelnemers:

• solo deelnemer: 1 begeleider gratis

• 2 tot 15 deelnemers: 2 begeleiders gratis

• 16 tot 25 deelnemers: 3 begeleiders gratis

• 26 tot 40 deelnemers: 4 begeleiders gratis

• meer dan 40 deelnemers: 1 extra begeleider per 10 deelnemer

 

Entreegelden voor bezoekers:

• kinderen tot 12 jaar en 65+ op vertoon van pas € 2,50

• volwassenen € 4,50

 

Uitsluitend contante betaling is mogelijk.

Bij de hoofdingang van Dorpshuis De Berchplaets is een pinautomaat gesitueerd.

 

Horeca

De muntenverkoop voor de horeca vindt u in de foyer. Deze munten zijn ook uitsluitend contant te betalen.

 

Parkeren

Er is parkeergelegenheid op het Mr. Gielenplein, parkeerplaatsen achter Dorpshuis De Berchplaets, op het kerkplein en in de omringende straten.

 

Let op, het grote plein achter Dorpshuis De Berchplaets is vanwege bouwwerkzaamheden voor een groot deel afgesloten.

 

Reglementen

De geldende reglementen van de NDO en EFDO zijn van toepassing.

 

Programmaboek

Het programmaboek kunt u vanaf donderdag 11 januari hieronder gratis downloaden:

Download
Programmaboek2024.pdf
Adobe Acrobat document 7.3 MB