BeatYes VoorjaarsEvent

 

 

Nog even geduld, dan zijn jullie allen van harte welkom op het BeatYes VoorjaarsEvent!

 

Een event met afwisseling van mooie shops, demo's en modeflitsen van de nieuwste voorjaars- en zomertrends op het gebied van lifestyle, health, beauty & fashion, food & drinks. Het horecaplein is gezellig en sfeervol ingericht en daar kunt u genieten van de nodige entertainment.

 

Kom met vrienden, vriendinnen, collega's of familie op donderdag 5 april a.s. van 19.00 uur tot 23.00 uur naar De Berchplaets in Berghem. De entree bedraagt slechts € 2,50 per persoon. U maakt dan met de gratis loterij bovendien kans op heel mooie prijzen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de shops/ondernemingen die o.a. op het event vertegenwoordigd zijn:

 

AMC pannen

Neem een handvol know-how, voeg er heel wat ervaring aan toe, meng met innovatieve kracht en baanbrekende spirit, kruid liefdevol met de cultuur van gezond genieten. Dit is het succesrecept, dat van AMC de wereldmarktleider in haar branche heeft gemaakt. Met haar meer dan 50 jaar ervaring, biedt AMC het beste kooksysteem ter wereld aan.

Het Cadeautje Oss

Het Cadeautje is een shop in shop cadeauwinkel in Oss waar je leuke, originele cadeautjes voor jong en oud aantreft.

Dachique Eindhoven

Dachique is de online webshop voor de allerleukste musthaves van het moment. Dachique staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Iedere week worden er leuke, nieuwe fashion items aan de collecties toegevoegd. Dat betekent dat ze overal en altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends.

 

Divino Beauty Berghem

Gediplomeerd nagelstyliste, gecertificeerd visagiste, gecertificeerd tanden bleken en schoonheidsspecialiste in opleiding.

Gall & Gall Berghem

Sinds 1884 dé drankenspeciaalzaak met de lekkerste dranken en met de allergrootste keuze.

Hedy van Veghel Kinnekekunst

Kinnekekunst maakt kunst voor onder andere baby en kinderkamers, maar doet ook prachtige buikschilderingen bij zwangere vrouwen. Heel bijzonder om te (mogen) doen.

Welzijnspraktijk Berghem

Praktijk voor gewichtsbeheersing, gezonde voeding, huidverzorging en vitaliteit.

Forever kwaliteitsproducten

Mensen helpen hun gezondheid te verbeteren. Voor zeer veel kwalen kan de pure aloë vera of een van de supplementen een oplossing bieden.

Opticiën Onderweg

Bianca Timmermans is een ervaren opticien en met haar Opticien Onderweg verzorgt ze oogmetingen aan huis. Maar wil je eerst kennismaken met Bianca dan kun je elke woensdagochtend bij Het Cadeautje in Oss terecht voor haar advies.

 

Oriflame

Oriflame is een toonaangevend beautybedrijf in de directe verkoop. Oriflame komt oorspronkelijk uit Zweden en biedt een breed scala van kwalitatief hoogwaardige beautyproducten.

Mylene

Mylène is 'samen mooier'. Dat begon in 1965, toen de Mylène-olie werd ontwikkeld, en staat nu voor een waaier aan beauty-, home- en style-producten, grotendeels in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Mylène staat voor persoonlijk advies, kwaliteit en mensen samen brengen.

Pure by Ashley Berghem

Que Fem Oss

Kids, cadeaus, kinderkamers, decoraties, kaarten, boeken van diverse merken en huismerk Que Fem. De Que Fem spullen zijn handgemaakt en worden gekenmerkt door uitgesproken patronen en opvallende prints. Modieus en toch helemaal eigen, dat is Que Fem!

Reflex & Zones Berghem/Uden

Reflexzonetherapie is een drukpuntmassage gericht op de voeten, waarbij men ervan uit gaat dat het hele lichaam terug te vinden is op de voeten. De therapie zorgt ervoor dat lichamelijke en geestelijke klachten verminderen of verdwijnen door het zelfregulerend vermogen van de mens te activeren.

Liesbeth van Noord kan u er alles over vertellen tijdens het BeatYes VoorjaarsEvent.

 

Stijl Mode Herpen

Dameskledingzaak aan de Rogstraat 28a in Herpen met betaalbare kleding en wekelijks nieuwe modetrends en -accessoires. Stijl Mode denkt met je mee bij het kiezen van een nieuwe outfit.

 

 

Stof & Zo Oss

Stof & Zo heeft in maart 2003 haar deuren geopend en is vooral 'n gezellige winkel waar u voor "stof en zo" terecht kunt.

 

 

Studio Slank & Fit

Om een gezond en energiek leven te leiden is er meer nodig dan een regelmatig bezoek aan de sportschool.Je wilt lekker in je vel zitten, maar hoe bereik je dat?

Dat bereik je bij Studio Slank & Fit, de studio die zich richt op voeding, bewegen én je goed voelen.

 

Trends Schaijk-Oss

Kledingwinkel aan de Galerij 11 in Oss met altijd de meest actuele kledingtrends en bijbehorende modeaccessoires, zoals schoenen, sjaals, tassen, e.d.

Tom-Du Kinderkleding

Tom-Du is al 25 jaar actief in de kinderkledingbranche en maakt kleding waarmee kinderen lekker kunnen spelen en kunnen binnenstappen op een feestje. Tom-Du maakt van shoppen een feestje!    

Tui at Home

Op ieder gewenst moment en waar je wilt gaat Karin van Veldhoven, de mobiele reisadviseur, graag samen met je op zoek naar jouw ideale vakantie.  

 

Tupperware

Tupperware creëert al meer dan 60 jaar lang producten, bedoeld om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Haar klanten overal ter wereld helpen tijd en geld te besparen met oplossingen om hun voedingswaren te bewaren, was altijd al een van de voornaamste missies van Tupperware.
Vandaag biedt Tupperware nog altijd producten aan om voedingsmiddelen te bewaren, maar ook keukengerei, pannen, borden enz. Tupperware een van de grootste fabrikanten van keukengerei en plastic artikelen voor huis en hobby.

Verliefd Verloofd Getrouwd

Verliefd verloofd getrouwd is de nieuwe methode om trouwringen te bekijken, te passen, uit te zoeken, te ontwerpen en daarna jullie liefde mee te omringen. Maak van het uitzoeken van trouwringen een leuk feestje in je vertrouwde omgeving van je eigen huis.

 

uMiek

uMiek gaat op een laagdrempelige manier aan de slag met jouw ‘mindset’: de manier waarop jij tegen dingen aankijkt, om jou net wat lekkerder in het leven te laten staan.

De nadruk ligt op jouw mind, jouw gedachtes, maar je kan er ook terecht met vragen over voeding en sport. uMiek verzorgt workshops, lezingen en persoonlijke coaching.

 

Wauw

Nagelstyliste Anouk Boon uit Berghem. Anouk zal tijdens het event de nieuwe kleurtjes gellak van het voorjaar zetten!